Sky og fugl
Sky og fugl

Kyllingbryst med geitostkrem

Kyllingbryst med geitostkrem

Fremgangsmåte

Krydre kyllingbrystene og stek over middels varme med skinnsiden ned ca 7-8 minutter. La skinnet blir gyllent og crispy. Snu og stek ca 1 minutt på kjøttsiden. Deretter sett kylling på rist i ovnen og stek på 100 ° ovnen til kyllingen når ca 70 ° i kjernetemperatur. La hvile i ca 5 minutter og skjær kyllingbrystene før servering.

I mellomtiden, kok potetene i saltet vann. Hell av vannet og mos med en tresleiv. Bland inn smør og rømme, salt og pepper.

Eddikstekte gulrøtter

Skjær gulrøttene i like biter ca 1 cm. Stek myke i smør over middels varme. Avslutt stekeprosessen med å tilsette eddik som gulrøttene «koker i». Pynt med persille , salt og pepper .

 

Geitostkrem

Bland geitosten med kesam/creme fraiche og rør til en klumpfri krem.

 

Server kyllingen med eddikstekte gulrøtter med deilig geitostkrem.

Velbekomme!

Fortell dine venner om dette: