Sky og fugl
Sky og fugl

Kylling i tortillalefse med kålsalat

Kylling i tortillalefse med kålsalat

Fremgangsmåte

Mariner kyllingfiletburgerne i BBQ-sausen (dette kan gjøres dagen før). Grill disse til en kjernetemperatur på mellom 70-72 grader på enten flatgrill, grill eller i panne.

Strimle rødkålen i fine strimler og massér inn saltet slik at kålen slipper litt av væsken. Skrell og kutt opp epler og løk i tynne staver, og bland med kålen.

Tilsett eplejuice og eddik, deretter majones og creme fraiche. Bland alt godt sammen og smak til med nykvernet sort pepper, salt og frisk hakket koriander.

Grill eller stek tortillalefsen raskt før du fyller de på den ene halvsiden med kålsalaten og den lune nygrillede filetburgeren. Brett den andre halvsiden over og topp gjerne med rødløk i tynne skiver og mer fersk koriander.

Tips: Denne retten passer også godt med nystekt bacon.

Fortell dine venner om dette: